Rasul

         
De Rasul® is een klassieke, oosterse huidverzorgingsceremonie die in de sfeer van Duizend-en-een-nacht plaatsvindt. In de klassieke Rasul® komt duizenden jaren oude kennis samen, omtrent gezondheid, huidverzorging en schoonheid.

Alleen al door de authentieke sfeer is de Rasul-ceremonie een belevenis. De rijke moors-Arabische stijl, met kleurige handgemaakte keramiek en ornamenten, neemt de bezoeker mee naar de wereld van sultans en sjeiks. De rijke, diepe geuren van de gekruide stoom en het gebruik van hoogwaardige essentiële oliën stemmen de bezoeker af op het duizenden jaren oude ritueel van het gebruik van de terra sigillata®.
 
Het klassieke ontwerp met een Arabische koepel, minaret-achtige ornamenten en een fontein, roept aangename verwachtingen wakker, al voor het binnentreden. Een handgemaakte en prachtig beschilderde keramieken vloer leidt de bezoeker binnen in de Rasul-ruimte met sterrenhemel. Afgestemd licht en muziek ondersteunen het geheel.
 Natuurlijk zijn niet alleen de optische elementen van belang. De therapeutische benadering met ergonomisch ontworpen en verwarmde zitplaatsen draagt zorg voor een aangename verwarming van bepaalde lichaamsdelen en stimuleert de ontspanning.

Alle Haslauer-Rasuls kunnen volledig worden geïntegreerd in het concept van uw instituut en het ontwerp kan eenvoudig worden aangepast aan iedere stijlopvatting.

Ontdek de zuiverende Rassoul kleien, Terra Sigliata:
 

Bolus Alpha

Bolus Beta

Bolus Creta

Bolus Delta

Bolus Epsilon

Bolus Gamma

Bolus Zeta